Вид оферта Продава

Тип имот 2-стаен

Местоположение Кръстова Вада, София

Площ 76 m2

Година на строеж 2023

Строителство Тухла

Етаж 1 от 4

Спални -

Бани -

Бани с тоалетна-

Тоалетни -


УЮТЕН И ПРОСТОРЕН ДОМ С БОНУС ПЛОЩ

Продава 2-стаен Кръстова Вада, София

Primo+ недвижими имоти Ви представя сграда с малко на брой жилища в по-предпочитана част на Кръстова Вада, заради нискоетажното застрояване, зелен район, с асфалтов достъп, спокойствие.

Представяме Ви АП. 1 изключително подходящ за инвестиция и за жфивеене с площ от 67.86 кв.м. бонус тераса 8.08 кв.м и чиста площ от 61.47 кв.м. Намира се на партерен етаж в разкошна малка сграда с 9 апартамента. Отличаваща се визия – топлоизолационна система на BAUMIT, HPL плоскости, модерни и качествени общи части, технологично съобразена с новите тенденции за енергийна ефективност. Отоплението е посредством газ и/или климатици. Възможност за покупка имоти с различна площ, както и гаражи.

Схемата на плащане е гъвкава, както и цената от 1700 евро без ДДС. Свободни гаражи, останали 4 бр на цена от 30 000 евро без ДДС.

Сградата ще бъде завършена през пролет-лято на 2024г.

Друго предимство е бързият достъп до бул. Черни връх, Околовръстен път и ул. Емилиян Станев. В близост се намира новата High Tech Area – бизнес сгради и офиси, „Quartal Food Park“, мол „Парадайс Център“ и метростанция „Витоша“. Предстои изграждане на нова метростанция на няколко стотин метра от сградата.

За повече информация и огледи: Билян Шенков 0883455667


Особености:

Състояние: За ремонт
Обазавеждане: Необзаведен
Други: мазе, асансьор, гараж, в строеж

Билян Шенков

тел: 0883455667