Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение с.Панчарево, София, област

Площ 293 m2

Година на строеж 2021

Строителство Тухла

Етаж -999

Спални 4

Бани 3

Бани с тоалетна-

Тоалетни 3


УЮТ И СПОКОЙСТВИЕ В КЪЩА С АКТ 14

Продава Къща с.Панчарево, София, област

Панчарево е разположено на 12 км югоизточно от центъра на София, между Витоша и Лозенска планина, в края на Панчаревския пролом на река Искър. Намира се в близост до Околовръстния път на столицата, кв. Горубляне и Бистрица. Панчаревското землище е застроено предимно със съвременни крайградски къщи за целогодишно ползване, както и с комплекси от затворен тип.

Красивата природа, здравословният климат и наличието на водни площи и минерални извори са главните фактори за заселването на Панчарево още в древността.

Днешното ми предложение за продажба е именно в Панчарево – новострояща се къща с акт 14 във вилна зона Косанин дол. Къщата е част от малък комплекс, състоящ се от 6 къщи. РЗП по ЗУТ е 236,49 кв.м. и покривна тераса с площ от 56,70 кв.м.

На партерно ниво са разположени гараж с площ от 17,93 кв.м., всекидневна/трапезария с площ от 32,81 кв.м., входно антре, техническо помещение и тоалетна.

На следващия втори етаж площта е разпределена по следния начин: стълби/коридор, две спални с квадратури съответно от 16,35 кв.м. и 16,55 кв.м., трета по-голяма спалня с площ от 18,40 кв.м., две бани с две тоалетни, мокро помещение и балкон.

На последния трети етаж са разположение стълби/коридор, спалня с площ от 14,13 кв.м., дрешник и баня с тоалетна.

Всяка къща разполага със самостоятелен, озеленен двор. Площта на прилежащия към тази къща двор е 137,39 кв.м.

Обявената цена е без ДДС.

За потенциала и стойностите на жилището може да се каже много, но за да добиете реална представа за тях, можете да се свържете с мен и да уговорите посещение на място, на следните координати:

Николай Башев

Телефон: 0882 022 945

email:bashev@primoplus.bgwww.primoplus.bg


Особености:

Състояние: За ремонт
Обазавеждане: Необзаведен
Други: с паркомясто, гараж, в строеж

Николай Башев

тел: 0882022945