Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

  • създаваш филтри за своите търсения
  • сравняваш имоти
  • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
  • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. “Отец Паисий” №15, ет. 1
Email: office@primoplus.bg
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. “България” № 2, ет. 2
Email: vt@primoplus.bg
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

Щелян Калчев
Щелян Калчев
Primo+
Primo+
Щелян е брокер/мениджър/консултант по инвестиици с 15-годишен опит в недвижимите имоти и съосновател на иновативната “Primo+”, една от водещите и най-уважавани агенции в градовете София и Велико Търново. Бакалавър по “Финанси” и с магистърска степен по “Икономика на недвижимата собственост”. Докторант в катедра “Недвижима собственост” в УНСС с дисертация на тема "Инвестиции в имоти", където често води лекции на студенти по различни дисциплини. Постиженията му в работата говорят за професионализъм от най-високо ниво и непоклатими етични и професионални стандарти. Между тях са: сертифициран брокер 3-то ниво от НСНИ (Национално Сдружение Недвижими Имоти) през 2006 г., попада в топ 50 на Европа по брой сделки (от 15 000 брокери) в най-голямата агенция за имоти в света, има участия в множество обучения по света и в страната, доклади и статии в тематични конференции, лектор и водещ на курсове, серфтифициран NLP практик и международен коуч, получил знанията и опита лично от основателя на NLP Джон Гринднър, участник в семинарите на световния №1 бизнес и личностен стратег Тони Робинс. Щелян и екипът му, от над 35 професионалисти, обслужват стотици клиенти всяка година, като им помагат да направят възможно най-добрата сделка, независимо дали купуват, продават, наемат или отдават под наем недвижим имот. Съосновател на Primo+ Academy - водеща обучителна органзиация за брокери, мениджъри и собственици на агенции. Водещ на първото LIVE предаване за настоящи и бъдещи професионалисти в имотите "Следващото ниво с Щелян и Георги"
Мнения за Щелян Калчев

Свържи се с консултант

Сортиране по
  • Дата на публикуване
  • Цена
  • Тип имот
  • Населено място
Грид изглед
Лист изглед

ОФИС НА МЕТРИ ОТ НДК И ВИТОШКА

Наеми, Офис, Център, София

6Снимки
37
Primo + недвижими имоти представя малък офис под наем в топ център. На метри от пешеходната зона на бул, Витоша, много близо до НДК. Подходящ за кантора, счетоводство, ИТ дейност и други.
€375

Нова къща

Продажби, Къща, с. Драгичево, София

3Спалня/и
2Баня/и
14Снимки
191.50
Представяме ви прекрасна къща на 9 км от София в кв.Горно Драгичево.Намира се сред природа и е на основен път, а в съседство има постоянно обитаеми къщи.Къщата е на два етажа с обща застроена площ 191.53 кв.м. 1-ви етаж : 83.
€249,000

ОФИС ПОД НАЕМ В БЕЛИТЕ БРЕЗИ

Наеми, Офис, Бели Брези, София

1Паркинг
13Снимки
80
Primo + недвижими имоти представя помещение подходящо за офис или магазин. Отлично състояние на под и стени, възможност да се вземе с обзавеждането от снимките или да се вземе необзаведен.
€375

МАГАЗИН ПОД НАЕМ В СВЕТА ТРОИЦА

Наеми, Магазин, Света Троица, София

3Снимки
38
Primo + Недвижими имоти представя помещение със статут на магазин под наем в Света Троица. Представлява две помещения от около 19кв всяко. С врата между тях, както и директен вход от улицата за всяко.
€400

Нова къща

Продажби, Къща, с. Драгичево, София

3Спалня/и
2Баня/и
14Снимки
191.50
Представяме ви прекрасна къща на 9 км от София в кв.Горно Драгичево.Намира се сред природа и е на основен път, а в съседство има постоянно обитаеми къщи.Къщата е на два етажа с обща застроена площ 191.53 кв.м. 1-ви етаж : 83.
€335,000
    5 Намерени резултата.На страница