Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

 • създаваш филтри за своите търсения
 • сравняваш имоти
 • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
 • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. „Отец Паисий“ №15, ет. 1
Email: office@primoplus.bg
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. „България“ № 2, ет. 2
Email: vt@primoplus.bg
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

Мести картата

Очертай граници на търсенето

Очертай радиус на търсенето

Маруся Евтимова
Маруся Евтимова
 • Жена
Primo+
Primo+
град София, ж.к. Зона B-5-3, ул. \"Отец Паисий\" №15, ет. 1
Здравейте, казвам се Маруся Евтимова и съм брокер в Примо плюс Недвижими имоти. Започнах да се занимавам с тази дейност в началото на 2011 година и до днес основната ми цел е да помагам на моите клиенти да осъществят целите си при покупка или продажба на недвижим имот. 1997 година завърших средното си образование в 95 СОУ «Проф. Иван Шишманов» София. През 2001 година се дипломирах като бакалавър, специалност „Културология“ във Великотърновски университет «Св. Св. Кирил и Методий» Част от моите цели са непрекъснато да развивам своите умения и знания, да за бъда максимално подготвена и полезна в работата си за моите клиенти. Опитът, който трупам ежедневно в комуникацията си с хора и посещението на различни курсове, семинари и обучения, ми дават увереност да се справям с предизвикателствата, пред които ме изправя бизнеса с недвижими имоти. В работата ми с хората моя основна мисия е да предоставя най-качествената услуга за недвижими имоти в София, основана върху по-високи стандарти на етика и професионализъм. Основните ми принципи са: доверие, честност, отговорност, разбиране и грижа за клиента. В отговор на това, десетките клиенти, с които съм работила през годините, се превръщат в мои приятели за цял живот, защото винаги поставям техния интерес над моя.
Мнения за Маруся Евтимова

Свържи се с консултант

Сортиране по
 • Дата на публикуване
 • Цена
 • Тип имот
 • Населено място
Грид изглед
Лист изглед
Карта

САМОСТОЯТЕЛЕН ОФИС НА ДВЕ НИВА

Продажби, Офис, Младост 2, София

1Паркинг
14Снимки
95
Представям на Вашето внимание завършен и обзаведен офис със самостоятелен вход в нова кооперация. Намира се на първа линия на ул. Свети Кипрян, в близост до Метростанция "Александър Малинов".
€83,000

МОДЕРЕН АПАРТАМЕНТ ДО ЛОВЕН ПАРК

Наеми, 2- стаен, Дианабад, София

1Спалня/и
1Баня/и
17Снимки
75
Ако търсите дом, обзаведен с много стил и усет към детайла, напълно готов да посрещне своите наематели, това предложение е точно за Вас!Представям Ви 2-стаен апартамент, находящ се в комплекс "Ловен парк".
€370

НАЗЕМЕН ГАРАЖ ПОЛИГОНА ЗП 24 КВ.М.

Наеми, Гараж, Полигона, София

5Снимки
24
Ако търсите сигурност и удобство за Вашата кола в района на Полигона, това предложение е точно за Вас!Наземен гараж с чиста застроена площ 24 кв.м. в двора на жилищна сграда.
€100

ЛУКС И КАЧЕСТВО

Наеми, 2- стаен, Манастирски ливади, София

1Спалня/и
1Баня/и
15Снимки
54
Ако търсите дом, в който никой не е живял преди Вас, обзаведен с много стил и усет към детайла, напълно готов да посрещне своите първи наематели, това предложение е точно за Вас!Представям Ви 2-стаен апартамент, находящ се
€380
  4 Намерени резултата.На страница