Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

 • създаваш филтри за своите търсения
 • сравняваш имоти
 • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
 • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. „Отец Паисий“ №15, ет. 1
Email: [email protected]
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. „България“ № 2, ет. 2
Email: [email protected]
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

Мести картата

Очертай граници на търсенето

Очертай радиус на търсенето

Маруся Евтимова
Маруся Евтимова
 • Жена
Primo+
Primo+
град София, ж.к. Зона B-5-3, ул. \"Отец Паисий\" №15, ет. 1
Здравейте, казвам се Маруся Евтимова и съм брокер в Примо плюс Недвижими имоти. Започнах да се занимавам с тази дейност в началото на 2011 година и до днес основната ми цел е да помагам на моите клиенти да осъществят целите си при покупка или продажба на недвижим имот. 1997 година завърших средното си образование в 95 СОУ «Проф. Иван Шишманов» София. През 2001 година се дипломирах като бакалавър, специалност „Културология“ във Великотърновски университет «Св. Св. Кирил и Методий» Част от моите цели са непрекъснато да развивам своите умения и знания, да за бъда максимално подготвена и полезна в работата си за моите клиенти. Опитът, който трупам ежедневно в комуникацията си с хора и посещението на различни курсове, семинари и обучения, ми дават увереност да се справям с предизвикателствата, пред които ме изправя бизнеса с недвижими имоти. В работата ми с хората моя основна мисия е да предоставя най-качествената услуга за недвижими имоти в София, основана върху по-високи стандарти на етика и професионализъм. Основните ми принципи са: доверие, честност, отговорност, разбиране и грижа за клиента. В отговор на това, десетките клиенти, с които съм работила през годините, се превръщат в мои приятели за цял живот, защото винаги поставям техния интерес над моя.
Мнения за Маруся Евтимова

Свържи се с консултант

Сортиране по
 • Дата на публикуване
 • Цена
 • Тип имот
 • Населено място
Грид изглед
Лист изглед
Карта

УЮТНА ПРЕУСТРОЕНА ГАРСОНИЕРА

Наеми, 1-стаен, Дружба 2, София

1Спалня/и
1Баня/и
1Паркинг
9Снимки
48
Представям на Вашето внимание обзаведена гарсониера, преустроена на 2-стаен апартамент в Дружба 2. Блокът се намира срещу 150-то училище, в близост до автобусна спирка на рейсове 204 и 304.
460лв

2-СТАЕН С НОВО ОБЗАВЕЖДАНЕ ДО ПАРК В МЛАДОСТ 2

Наеми, 2-стаен, Младост 2, София

1Спалня/и
1Баня/и
14Снимки
65
Ако търсите дом, в който никой не е живял преди Вас, обзаведен с чисто нови мебели и уреди, напълно готов да посрещне своите първи наематели, това предложение е точно за Вас!Представям Ви 2-стаен апартамент, находящ се в б
650лв

ОБЗАВЕДЕН ИМОТ В ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Продажби, 2-стаен, Център, София

1Спалня/и
1Баня/и
19Снимки
71
Представям Ви ремонтиран и обзаведен апартамент на топ локация в центъра на София. Имотът се намира на ул. Княз Борис I, на метри от пешеходната част на бул. Витоша, НДК, метростанция НДК.
€165,900

4-СТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО МЕТРОСТАНЦИЯ ЛЮЛИН

Продажби, 4-стаен, Люлин 3, София

3Спалня/и
1Баня/и
12Снимки
91
Представям на Вашето внимание 4-стаен апартамент, на пешеходно разстояние от метростанция Люлин! Районът се обслужва и от няколко линии на автобусния и тролейбусен градски транспорт.
€75,000

ПАНОРАМЕН СЛЪНЧЕВ АПАРТАМЕНТ ДО МЕТРОСТАНЦИЯ МЛАДОСТ 3

Наеми, 2-стаен, Младост 1А, София

1Спалня/и
1Баня/и
14Снимки
55
Младост 1А е един от най-предпочитаните райони за живеене. В непосредствена близост се намират всички необходими комуникации за съвременния човек.
€350
  5 Намерени резултата.На страница