Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

 • създаваш филтри за своите търсения
 • сравняваш имоти
 • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
 • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. „Отец Паисий“ №15, ет. 1
Email: office@primoplus.bg
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. „България“ № 2, ет. 2
Email: vt@primoplus.bg
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

Мести картата

Очертай граници на търсенето

Очертай радиус на търсенето

Денис Кирилов
Денис Кирилов
 • Мъж
Primo+
Primo+
град София, ж.к. Зона B-5-3, ул. \"Отец Паисий\" №15, ет. 1
Денис Кирилов е консултант недвижими имоти с 2 годишен опит в сферата на недвижимите имоти. През 2017г. завършва бакалавър в УНСС - гр. София специалност "Мениджмънт на недвижимата собственост". Изкарва двумесечен стаж в Примо+ Недвижими имоти и след това започва работа като брокер в отдел Наеми. През ноември 2017г. взима участие и награда за „Най-практично насочена икономическа разработка“ на тема „Пазарът на недвижими имоти в България-състояние, проблеми и перспективи.“ в Студентската научна конференция в УНСС. През 2018г. завършва магистратура в УНСС - гр. София специалност "Мениджмънт на недвижимата собственост", с отличен успех. Да работиш това, което си учил е страхотно, но няма нищо по-хубаво от доволните лица на хората, на които си помогнал да отдадат или наемат недвижим имот. Неговата цел е да бъде полезен на всеки, който иска да наеме или отдаде имот, да му предостави информация и да преминат заедно през този процес.
Мнения за Денис Кирилов

Свържи се с консултант

Сортиране по
 • Дата на публикуване
 • Цена
 • Тип имот
 • Населено място
Грид изглед
Лист изглед
Карта

САЛОН ЗА КРАСОТА

Наеми, Офис, Красно село, София

10Снимки
42
Имам удоволствието да представя на вашето внимание помещение, под наем в ж.к. Красно Село. Помещението се състои от: две работни помещения, баня с тоалетна и склад.
650лв

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ - ТОП ЦЕНТЪР

Наеми, 3-стаен, Център, София

13Снимки
0
Имам удоволствието да представя на вашето внимание тристаен апартамент, под наем в Центъра. Апартаментът се състои от: хол, отделно кухня, спалня, втора спалня, коридор, баня и отделно тоалетна.
€550

ТОПЛИНА И УЮТ

Наеми, 3- стаен, Център, София

2Спалня/и
1Баня/и
20Снимки
100
Имам удоволствието да представя на вашето внимание тристаен апартамент, под наем в Центъра. Апартаментът се състои от: хол с кухня, спалня, втора спалня, коридор, санитарно помещение, баня с тоалетна и две тераси.
800лв

НОВА ОФЕРТА С ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ

Наеми, 2- стаен, Изток, София

1Спалня/и
1Баня/и
16Снимки
70
Имам удоволствието да представя на вашето внимание двустаен апартамент, под наем в кв. Изток. Апартаментът се състои от: хол, отделно кухня, спалня, коридор, баня с тоалетна и тераса.
800лв

НОВА ОФЕРТА - ИКОНОМИЧЕН АПАРТАМЕНТ

Наеми, 1- стаен, Дървеница, София

1Спалня/и
1Баня/и
11Снимки
40
Имам удоволствието да представя на вашето внимание ателие, под наем в кв. Дървеница. Ателието е партерно и се състои от: всекидневна част, спална част, баня и тоалетна.
450лв

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ

Наеми, 3-стаен, Изгрев, София

2Спалня/и
1Баня/и
20Снимки
87
Имам удоволствието да представя на вашето внимание тристаен апартамент, под наем в кв. Изгрев. Апартаментът се състои от: хол, отделно кухня, спалня, втора спалня, коридор, баня с тоалетна и две тераси.
500лв На месец
  6 Намерени резултата.На страница