Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

 • създаваш филтри за своите търсения
 • сравняваш имоти
 • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
 • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. “Отец Паисий” №15, ет. 1
Email: office@primoplus.bg
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. “България” № 2, ет. 2
Email: vt@primoplus.bg
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

Антон Гинев
Антон Гинев
 • Мъж
Аз съм Антон Гинев, родом от град Стара Загора. Дълги години живея със семейството си в Чирпан, а гимназия завършвам в Хасково, специалност „Икономист Мениджър“. През 2009 година заминавам за Лондон, Великобритания, където следвам „Финанси и счетоводство“ в Брунелския университет. Паралелно с образованието си, работя във франчайз бизнеси. Там изграждам силни умения по комуникация, работа с клиенти, мениджмънт, управление на работни процеси, приоритизиране на задължения и не само. През 2015 година получавам бакалавърска степен, след което практикувам на счетоводни и одиторски позиции. Афинитет към бизнеса с недвижими имоти имам от дълги години, а интересът ми за професионално развитие в сектора се засилва през 2017 година, когато участвам в семинар на Кевин Макдонел от Имотната прогресивна общност (Property Progressive Community) във Великобритания. След завръщането ми от Лондон през 2018 година осъществявам две доходоносни сделки с недвижими имоти, на които бера плодовете и до ден днешен. В началото на 2020 година се присъединих към екипа на Примо+, отдел „Продажби“. Избрах да бъда част от компанията, защото смятам, че далеч надминава конкурентите си от гледна точка на стандарт на работа и качество на предлаганите услуги. Уникална визия, възможност за развитие, добри практики, добре изградени вътрешни правила и висок професионализъм. Напълно подкрепям концепцията „Личен брокер“, защото винаги съм вярвал, че персоналното отношение и пълната отдаденост са пътят към успеха. На разположение съм и се надявам съвсем скоро да работим заедно за постигане на Вашите цели. Поздрави от мен, Антон Гинев!
Мнения за Антон Гинев

Свържи се с консултант

Сортиране по
 • Дата на публикуване
 • Цена
 • Тип имот
 • Населено място
Грид изглед
Лист изглед

ЮЖЕН ПАРТЕР В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС!!

Продажби, 2-стаен, Витоша, София

1Спалня/и
9Снимки
61.46
Примо+ Недвижими имоти има удоволствието да Ви представи новостроящ се жилищен комплекс ''Azurro Gardens'' в гр. София, ж.к. Витоша.В тази оферта ще видите информация за двустаен апартамент.
€85,000

ПАРЦЕЛ В СЪРЦЕТО НА КОКАЛЯНЕ!!!

Продажби, Парцел, с. Кокаляне, София, Област

9Снимки
1,481
ПРОДАДЕН!!!ЗА КЪЩА В РЕГУЛАЦИЯ!Примо+ недвижими имоти представя на вашето внимание парцел за жилищно строителство, подходящ за къща в регулация в с. Кокаляне, район Панчарево.Отлична локация:Имотът се намира на ъгъла ул.
€0

4-стаен - Продажби, 4-стаен, Витоша, София

Продажби, 4-стаен, Витоша, София

4Спалня/и
3Баня/и
24Снимки
166.30
ПРОДАДЕН!!!Квартал Витоша е бивша вилна зона край София, понастоящем жилищен квартал. Разположен е в подножието на планина Витоша на юг, а на север от него се намират Столичния зоопарк и Ловен парк.
€0

2-стаен - Продажби, 2-стаен, Витоша, София

Продажби, 2-стаен, Витоша, София

1Спалня/и
1Баня/и
15Снимки
64
ПРОДАДЕН!Квартал Витоша е бивша вилна зона край София, понастоящем жилищен квартал. Разположен е в подножието на планина Витоша на юг, а на север от него се намират Столичния зоопарк и Ловен парк.
€0

1-стаен - Продажби, 1-стаен, Кръстова вада, София

Продажби, 1-стаен, Кръстова вада, София

1Спалня/и
1Баня/и
9Снимки
51.35
ПРОДАДЕН!!!Представям Ви един добър инвестиционен имот!Апартамент в новострояща се сграда в квартал Кръсова вада.
€0

Гараж - Продажби, Гараж, Зона Б 18, София

Продажби, Гараж, Зона Б 18, София

7Снимки
25
ПРОДАДЕНО!!!Предлагаме на Вашето внимание двойно подземно паркомясто с отлична локация, център. Местата са едно зад друго. До тях се стига с асансьор.На ъгъла на ул. Овче поле и ул.
€0
  6 Намерени резултата.На страница