Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Оборище, София

Площ 84 m2

Година на строеж 1937

Строителство Тухла

Етаж 2 от 4

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни 1


ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО СВЕТИ АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ

Продава 3-стаен Оборище, София

Живее ли Ви се в епохата на Барока? Това може да се случи сега в комфорта на идеалния център на София.

Този уникален апартамент съчетава бароковата епоха със съвременния стил. Ще се насладите на рисувани тавани, полилеи от италиански кристал, венецианска мазилка, поръчкови мебели със сертификат. Настилките са от естествен камък Травертин, който лесно се съвместява със съвременни мебели и различни материали.

Апартаментът се намира на втори етаж в представителна кооперация на ул. „Дунав“, между бул. „Дондуков“ и ул. „Врабча“. Разположен е в непосредствена близост до храм „Свети Александър Невски“, Парка „Заимов“, Софийския Университет, Английската гимназия, Математическата гимназия,Операта, Музикалния театър, обществени сгради и уютни заведения. Кварталът е запазил духа на стара София.

Разпределение: от входно антре се влиза в обширна дневна с преход към стая с излаз на тераса към вътрешен двор. От немски преход се стига до втора стая с баня и тоалетна. Коридор води до втора тоалетна и кухня с балкон, обзаведена с всички необходими уреди. Дограмата е ПВЦ. Извършен е ремонт на ВиК и ел. инсталацията. Апартаментът е окабелен, разполага със СОТ. Към него има таван, мазе и идеални части от правото на строеж върху парцела, в който е построена сградата. Продава се с обзавеждането.

За повече информация: Гацов 0882063598; e-mail gatsov@primoplus.bg ; web www. primoplus.bg


Особености:

Отопление: ТЕЦ
Екстериор: Луксозен имот
Обазавеждане: Обзаведен
Други: мазе, таван, луксозен имот, преходен

Светломир Гацов

тел: 0882063598