Вид оферта Продава

Тип имот 2-стаен

Местоположение Полигона, София

Площ 51 m2

Година на строеж 2024

Строителство Тухла

Етаж 5 от 10

Спални 1

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


УЮТ, КРАСОТА И КАЧЕСТВО

Продава 2-стаен Полигона, София

Примо+ Недвижими имоти има удоволствието да Ви представи новострояща се жилищна сграда в гр.София, ж.к. Полигона.

В тази оферта ще видите информация за двустаен апартамент в сградата. Апартаментът се състои: от входно антре, всекидневна част, спалня, баня с тоалетна и тераса. Изложение на апартамента: юг, югозапад.

Проектът се намира в район Младост, един от новоразвиващите се елитни квартали на гр. София, в непосредствена близост до THE MALL, ЕТС, МЕГАПАРК и СОФИЯ ТЕХ ПАРК, което определя и потърсената по-модерна и съвременна архитектурна визия с използването на непреходни материали като метал, дърво и стъкло.

Вложените материали в цялата сграда ще са с много високо качество. Цялата композиция на сградата е ориентирана към вътрешен озеленен двор. Фасадното оформление е решено с максимално остъкляване на апартаментите и общите части, за по-силен контакт между екстрериор и интериор, без това да компрометира високите изисквания за енергийна ефективност и комфорт на обитаване. Предвиждат се модерни системи за контрол на достъп, контрол на отопление и климатизация, висока степен на пожарна сигурност. Сградата е проектирана с високи изисквания за енергийна ефективност, с цел да се търси намаляване на енергийното потребление, което респективно ще редуцира въглеродният отпечатък на сградата върху околната среда.

Едно от най-иновативните решения на проекта е подготовката на всички апартаменти за SMART HOME автоматизация. Тя ще удовлетвори почитателите на съвременните технологии и интеграцията им в дома, като по този начин допълнително ще се намалят вредните емисии на сградата.

Проектирани са 2 сгради с по 10 етажа. Сградите са част от бързоразвиващ се комуникативен район с множество магазини и ресторанти, кафенета, детска градина, училище, супермаркет, офиси и търговски център. Наблизо се намират и спирки на градския транспорт.

Сграда с Акт 14

Към момента има свободни имоти в сградата както следва:

Двустайни – обща площ между 50,41 и 65,41 кв.м и цени от 106 159 до 137 307 евро

Тристайни – обща площ между 76,69 и 120,61 кв.м и цени от 170 476 до 283 021 евро

Четиристайни – обща площ 118,39 и кв.м с цена от 277 805 до 321 669 евро

Многостаен – обща площ 201,64 кв.м с цена 597 653 евро

*Всички посочени цени са без включен ДДС

За повече информация се свържете с Денис Кирилов – 0882023294 или deniskirilov@primoplus.bg


Особености:

Състояние: За ремонт
Отопление: Електричество
Обазавеждане: Необзаведен
Други: асансьор

Денис Кирилов

тел: 0882023294