Вид оферта Отдава под наем

Тип имот Офис

Местоположение Център, София

Площ 22 m2

Година на строеж 1970

Строителство Тухла

Етаж 4 от 5

Спални -

Бани -

Бани с тоалетна-

Тоалетни 1


Отдава под наем Офис Център, София

Представям Ви офис помещение в търговска сграда на топ място в центъра на София.

Намира се на улица Христо Белчев № 2, на 4 полуетаж. Непосредствената близост до Съдебната палата, държавни учреждения, министерства и множество административни сгради е обособил района като предпочитан за позиционирането на офиси и кабинети, за различни тип дейности, кантори на адвокати, нотариуси, и други услуги в областта на правото.

Комуникативността на района го прави предпочитана локация на различни бизнес и търговски площи. За минути се стига до метростанция „Сердика“ и спирки на трамваи с номера 1, 5, 8, 10,12,18, 27.

Сградата, в която се намира офисът е изцяло административна, на 5 етажа с асансьор. Построена през 70-те години като държавна администрация. На входа има рецепция и табло с информация за фирмите, които се помещават в офисите. За сигурността се грижи денонощна вътрешна охрана.

Офисът се намира на 4-ти полуетаж, заедно с още 4 офиса. Обслужват се от общо санитарно помещение на етажа. Имотът е с площ 22 кв.м. и височина на таваните 4,80 м. Това дава възможност дългосрочно да се изгради второ ниво /емпоре/, което може да се използва за работа, за съхранение на архиви, материали и др. Подът е дъбов паркет. Осветлението е вградено в окачен таван и стенна ниша с локално вградено осветление. Вратата на офиса е дъбов фурнир, армирана. Прозорци двойна височина, PVC бяла дограма.

Отоплението е с централно парно, но радиаторът е изключен постоянно, тъй като помещението се отоплява от конструктивно преминаващи тръби на топлоснабдяване. Това гарантира топлина и уют през зимните месеци с минимални разходи. А през горещите летни дни, масивните външни стени на сградата, осигуряват прохлада и приятни температури.

Офисът е подходящ за широка гама бизнес дейности.

Наемна цена – 600 лв./месец!

Повече информация може да получите на тел: 0886835307 от водещия брокер Маруся Евтимова.


Особености:

Състояние: Освежен
Отопление: ТЕЦ
Тип охрана: Портиер/Охрана
Обазавеждане: Необзаведен
Други: склад в апартамента, идеални части от земята, асансьор

Маруся Евтимова

тел: 0886835307