Вид оферта Продава

Тип имот 2-стаен

Местоположение Дружба 1, София

Площ 65 m2

Година на строеж 1985

Строителство Панел

Етаж 5 от 8

Спални 1

Бани 1

Бани с тоалетна1

Тоалетни 1


Продава 2-стаен Дружба 1, София

Двустаен апартамент, който търси нов собственик, за да стане дом!

Какво му трябва на идеалния дом? Да е уютен, топъл през зимата и прохладен през лятото, да е на достъпно място в хубав квартал, да е достатъчно просторен, да е в добро състояние? Хубаво, но това е по-скоро имот. 

Имоти – много, ето един двустаен апартамент в Дружба 1, който може да бъде вашия дом:

В панелен блок, на петия етаж (от 8), върху обща площ от 65 кв.м. са разгърнати спалня, кухня (изглед североизток), хол (с гледка към малък парк на югозапад) и баня с тоалетна, която е ремонтирана. Останалите стаи също в момента се освежават.

Метростанция “Искърско шосе” е на пешеходно разстояние, а още по-близо от нея е спирката на автобусни линии 10, 14, 88 и 604. Наблизо има всичко необходимо – от големи магазини до скрити квартални находки. Можете свободно да паркирате своя автомобил пред блока, а до детската площадка се стига преди да сте произнесли “детска площадка” 5 пъти. 

Чудесен имот, наистина, отговаря на критериите, но още не е дом. За да стане, трябва да се нанесете и да го обзаведете по свой вкус. Чак след като заживеете в него, от имот ще се превърне в дом. Ако виждате в този апартамент своя потенциален дом, звъннете на 0896088875 и ще ви го покажа!

Кристина Стефанова

Примо консултант


Особености:

Състояние: За освежаване
Отопление: ТЕЦ
Тип охрана: Масивна външна врата
Обазавеждане: Необзаведен
Други: мазе, асансьор

Кристина Стефанова

тел: 0896088875