Вид оферта Продава

Тип имот Офис

Местоположение Изток, София

Площ 107 m2

Година на строеж 2004

Строителство Тухла

Етаж - от 5

Спални -

Бани -

Бани с тоалетна-

Тоалетни -


Продава Офис Изток, София

Представям Ви напълно завършен и уютно обзаведен офис, с чиста площ 107 кв.м., готов да посрещне своите нови собственици. Имотът се намира на улица Асен Пейков, тихо и спокойно място, озеленено и поддържано. В района много бизнеси са намерили своето място да посрещат служители и клиенти. Атмосферата на престижния столичен квартал, придава стил и спокойствие, а удобната локация, множеството търговски и офис обекти висок клас, го превръщат в едно от най-предпочитаните места за позициониране и развиване на бизнес.

Офисът се намира в жилищна сграда, завършена през 2004 година. Самостоятелен вход осигурява достъп до първото ниво, където на площ от 52 кв.м. е разположено работно помещение, което би могло да се раздели на две части. Удобни и широки стълби отвеждат до светъл сутеренен етаж с площ 55 кв.м., и английски двор, където е обособен приятен кът за почивка и зала за срещи. На това ниво се намират две светли помещения, кът за релакс, кухненски бокс и тоалетна. Всичко това е завършено с качествени материали, много стил и мисъл за удобствата на работещите там. Просторните и светли площи дават възможност за преустройства и разпределения на различни помещения с работни места и зали за срещи.

Отоплението е подсигурено с централно парно, което гарантира топлина и уют през зимните месеци. А през горещите летни дни, естествената растителност около имота осигурява прохлада и приятни температури.

Към имота има мазе 7 кв.м.,, което не е включено в обявената квадратура на имота. Може да послужи за складова част и съхранение на архиви.

В двора на кооперацията има места за паркиране.

Офисът е подходящ за широка гама бизнес и търговски дейности, затова не се колебайте да поискате оглед, и на място да се уверите в качествата и възможностите му.

Цената е с включено ДДС!

Повече информация може да получите на тел: 0886835307 от водещия брокер Маруся Евтимова.


Особености:

Състояние: Ремонтиран
Отопление: ТЕЦ
Обазавеждане: Обзаведен
Други: с паркомясто

Маруся Евтимова

тел: 0886835307