Вид оферта Продава

Тип имот 2-стаен

Местоположение Павлово, София

Площ 54 m2

Година на строеж 2023

Строителство Тухла

Етаж 1 от 4

Спални 1

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


Продава 2-стаен Павлово, София

ДЕПОЗИРАН!

римо+ недвижими имоти Ви представя едно малко жилище, с паркомясто, в готова сграда, пред Акт 16 / Разрешение за ползване/.

Апартаментът се състои от вх. антре, всекидневна, спалня, склад, баня и тоалетна с прозорче. Проектът от две сгради е реализиран от строително-инвестиционно дружество, с богат опит и десетки построени обекти.

Отличават се с качествено изпълнение, спокойствие и сигурност, с фокус върху модерните, функционални жилищни площи, с нисък процент общи части, подходящи за идеалното градско жилище на съвременния човек.

Районът се характеризира с нискоетажно строителство, предимно 4-5 жилищни етажа, това дава по-ниска плътност на застрояване и население. Други плюсове са отлично изградената инфраструктура, с бързи и удобни транспортни връзки чрез автомобилен и градски транспорт, и посредством изградената велоалея, водеща до центъра на София. Намира се в близост до резиденция Бояна, множество магазини, офиси, училища и детска градина, лекарски и стоматологични кабинети, възловите булеварди Братя Бъкстон и Цар Борис III, ул. Александър Пушкин, с бърз достъп до IKEA и Sofia Ring Mall, разположени на околовръстния път.

Друга важна особеност е, че макар да е на партерното ниво, жилището е изключително светло, тъй като има отстояние от съседни сгради и не граничи с високи блокове.

По самата улица рядко минават автомобили, тъй като е вътрешна за квартала.

Едно отлично предложение за инвестиция или за лично ползване.

На чертежа е посочена светлата, реална застроена площ, без общите части! Цена на паркомястото е 10 000 евро.

В сградата продаваме още един имот.

За повече инфорамация и огледи – Билян Шенков 0883455667 / shenkov@primoplus.bg


Особености:

Отопление: Електричество
Обазавеждане: Необзаведен
Други: склад в апартамента, асансьор, с паркомясто, в строеж

Билян Шенков

тел: 0883455667