Вид оферта Отдава под наем

Тип имот 4-стаен

Местоположение Център, София

Площ 96 m2

Година на строеж 1910

Строителство Тухла

Етаж 3 от 3

Спални 3

Бани -

Бани с тоалетна2

Тоалетни -


Отдава под наем 4-стаен Център, София

Представяме на Вашето внимание 4-стаен лофт апартамент в Центъра, на ул. Узунджовска.

Намира се на 60 метра от емблематичния бул. „Витоша“, който събира и приютява интересни магазинчета и заведения. В сграда с отлично поддържани общи части и двор.

От входната врата на апартамента се влиза в преходна зона, която е отлично оползотворена с удобна разгъваема маса за хранене, а асоциацията с Вазарели придава ефектна графичност на мястото. В кухненския бокс се побира всичко необходимо на минимално пространство.

Дневната – цветна и топла, има чугунена камина, заустена в комина; запазени автентични дървени талпи и тухли, които придават приятно винтидж усещане с асоциация за градски лофт. От дневната се излиза на покрита тераса – място, където може да прекарвате време с чаша горещо кафе и хубава книга. През двата прозореца в дневната се виждат звездите, а романтиката е допълнена с удобства – прозорците се управляват дистанционно. Както навсякъде в жилището, и тук е помислено за функционалността – има датчици за разтопяване на снега.

Апартаментът разполага с три спални.

От второ ниво се излиза на прекрасна покривна тераса, оживена с цветен графит на Стърн.

В жилището има обособени две бани. Едната е особено интересна със светлинния комин нагоре и с финиша, наподобяващ бетон. Втората баня комбинира запазения стар тухлен зид с фигурални плочки в синьо.

Наемна цена – 1900 лева.

Ако искате да живеете на нетрадиционно, функционално и изключително уютно място, което да наричате свой дом – това предложение е за Вас.

За допълнителна информация и огледи: 0885 167 781 – Стела Михова


Особености:

Състояние: Ремонтиран
Отопление: ТЕЦ
Тип охрана: Входът се заключва
Обазавеждане: Обзаведен
Други: преходен

Стела Михова

тел: 0885167781