Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Център, София

Площ 98 m2

Година на строеж 2024

Строителство Тухла

Етаж 2 от 8

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна2

Тоалетни -


Продава 3-стаен Център, София

Primo+ Недвижими имоти има удоволствието да ви представи малка бутикова сграда на комуникативно място в Центъра на гр. София.

РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ!

Сградата има за цел да предостави качествен живот и същевременно удобна локация. Тук ще намерите всички удобства за комфортен и спокоен живот сред динамиката на големия град: модерен дизайн с многосезонно озеленяване, контролиран достъп, паркоместа, съобразени с броя апартаменти, както и умни и иновативни решения за управление на дома и пространството. Сградата представлява страхотно решение за собствено жилище или инвестиция. Конструкцията е скелетно-безгредова от монолитен стоманобетон с висок клас вентилируема фасада и PVC дограма с троен стъклопакет. Покривните пространства се отличават с висококачествена топлоизолация и пароизолация. Настилките в коридорите и стълбищните клетки са от естествен материал, а интелигентното осветление притежава и резервно захранване за общите части, подземния гараж, пътническия и автомобилния асансьор. Отоплението ще бъде на ТЕЦ с възможност за дистанционна управление, както и с дистанционно измерване на отоплителни уреди и водомери. Имплементирани са и умни решения за пестене на енергия. С контрол на достъпа. HB Residence ще разполага и с най-интелигентната в света платформа за управление на въздуха във всеки апартамент. Системата за мониторинг и пречистване на въздуха(включително срещу COVID-19) открива проблема, предупреждава за произхода му, филтрира и дезинфекцира въздуха за максимална здравословна безопасност. Изключително ефективен е при големи частици прах, полен, насекоми, животински косми, бактерии, вируси и паразити, мухъл и други. 

В тази оферта ще видите информация за тристаен апартамент в сградата. Апартаментът се намира на втори етаж (кота 3.41) от осем етажна жилищна сграда. Състои се от всекидневна с кухненски бокс ( 20.29 кв.м.), две спални ( 13.32 кв.м. и 11.47 кв.м.), предверие (6.94 кв.м.), две бани с тоалетни (3.37 кв.м. и 3.69 кв.м.), склад (1.42 кв.м.) и две тераси (1.30 кв.м. и 2.12 кв.м.). Изложение на всекидневната и едната спалня – запад, а на другата спалня – изток.

В сградата има още свободни апартаменти:

Като този апартамент има съответно на 2-ри, 3-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми етаж.

Също така има три двустайни апартамента на 2-ри, 5-ти и 6-ти етаж.

За повече информация се свържете с мен на 0882023294 – Денис Кирилов

Mail: deniskirilov@primoplus.bg

Facebook: https://www.facebook.com/deniskirilovbroker/

IG: https://www.instagram.com/deniskirilovprimo/

LI: https://www.linkedin.com/in/денискирилов/


Особености:

Състояние: За ремонт
Отопление: ТЕЦ
Тип охрана: Входът се заключва
Екстериор: Луксозни общи части, Асансьор
Обазавеждане: Необзаведен
Други: склад в апартамента, асансьор, идеални части от земята, с паркомясто, гараж

Денис Кирилов

тел: 0882023294