Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Бояна, София

Площ 84 m2

Година на строеж 2013

Строителство Тухла

Етаж - от 5

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


Продава 3-стаен Бояна, София

Квартал Бояна е стар софийски квартал, който първоначално е съществувал като село в покрайнините на София. Разположен е в полите на планина „Витоша”, над „Околовръстен път”. Безспорните предимства на квартала са чистият въздух, добрата инфраструктура, съчетана с паркова среда, отличната панорама и комуникации към центъра на столицата.

Днешното предложие за продажба се намира в „Бояна Фентъзи“. Комплексът е с разрешение за ползване от 2013 година и осигурява на живущите всички условия за качествен живот. Собствениците на имоти могат да се възползват от подземен паркинг, богато озеленяване, басейн, денонощна охрана и други.

Жилището се намира на партерно ниво и представлява всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и мокро помещение. Пред всекидневната и детската стая е разположена красива веранда с гледка към басейна. По документ за собственост имотът е с площ от 85 кв.м. с общите части, а застроената му площ е 75 кв.м. Апартаментът е в отлично състояние и позволява на бъдещите собственици да се нанесат веднага.

Допълнително могат да бъдат закупени две паркоместа – подземно и надземно.

Таксата на месец за този имот възлиза на 84 лева.

За потенциала и стойностите на жилището може да се каже много, но за да добиете реална представа за тях, можете да се свържете с мен и да уговорите посещение на място, на следните координати:

Николай Башев

Телефон: 0882 022 945

email:bashev@primoplus.bg

www.primoplus.bg


Особености:

Състояние: Ремонтиран
Тип охрана: Портиер/Охрана, Входа се заключва
Екстериор: Затворен комплекс
Обазавеждане: Обзаведен
Други: ток, преходен, асансьор, с паркомясто, гараж

Николай Башев

тел: 0882022945