Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Манастирски Ливади, София

Площ 164 m2

Година на строеж 2023

Строителство Тухла

Етаж 1 от 7

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни 2


Продава 3-стаен Манастирски Ливади, София

Посочената цена е при схема на плащане 30/30/40 – 30% на предварителен договор, 30% на акт 14 и 40% при получено разрешение за ползване.

Инвеститорът предлага и втора схема на плащане – 10/10/80 – 10% на предварителен договор, 10% на акт 14 и 80% при получено разрешение за ползване. При втората схема на плащане цената за дадения имот е 181 038 евро.

Скай Форест представлява единен комплекс от затворен тип, разработен в 2 съседни парцела, сключено застроени в Г-образна форма, състоящ се от 3 самостоятелни входа – сектори А, В, и С единно свързани с общата функция, части и обслужване на комплекса, с предвидена достъпна среда за хора в неравностойно положение.

Обществени пространстваПараден вход с ескортно паркиране, просторно и богато озеленено фоайе с топли връзки към входовете и множество арт акценти; рецепция и релакс зона, лоби бар с градина, ресторант, зала за събития – галерия, кафе-клуб, СПА и бюти салон, търговски обекти, аптека.

Дворното пространство съдържа зелени площи, фитнес на открито, стена за катерене, детски еко кът, зелени беседки, дворно барбекю, фонтан, множество арт акценти, велопаркинг. Зеленият парк се простира на площ от приблизително 2000кв.м.

Двете нива на подземните гаражи разполагат с 98 броя паркоместа, автомивка, сервизни помещения, сектор за зареждане на електромобили, помещения за поддръжката в комплекса – за градинари, камериери и технически екип. Контролиран достъп със съответните сигнални и охранителни съоръжения и се командва както персонално, така и от рецепция на комплекса.

Сградата ще е луксозно изпълнение, със завършени общи части, тераси, стълбища и фоайе. Търговските площи включват ресторант, арт галерия, два бутика, бюти салон, магазин, и аптека. В сградата ще се влагат преобладаващи естествени материали – камък, дърво, стъкло и др., за да се спази посланието на Скай Форест за опазване на околната среда.

УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Таксата поддръжка ще е 4 лв./м2/година (площ на апартамента и общи части), като това ще включва видео-наблюдение, почистване на фоайе и общи части, поддръжка на озеленяване и поддръжка на асансьори.

За потенциала и стойностите на жилището може да се каже много, но за да добиете реална представа за тях, можете да се свържете с мен и да уговорите посещение на място, на следните координати:

Николай Башев

Телефон: 0882 022 945

email:bashev@primoplus.bg

www.primoplus.bg


Особености:

Състояние: За ремонт
Отопление: Електричество
Обазавеждане: Необзаведен
Други: асансьор, в строеж, склад в апартамента

Николай Башев

тел: 0882022945