Вид оферта Продава

Тип имот 2-стаен

Местоположение Витоша, София

Площ 61 m2

Година на строеж 2023

Строителство Тухла

Етаж 1 от 5

Спални 1

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


Продава 2-стаен Витоша, София

Примо+ Недвижими имоти има удоволствието да Ви представи новостроящ се жилищен комплекс “Azurro Gardens“ в гр. София, ж.к. Витоша.

В тази оферта ще видите информация за двустаен апартамент. Апартаментът се състои от дневна зона с кухненски бокс (22,99 кв.м.), спалня (13,09 кв.м.) и гардеробна към нея (1.69 кв.м), коридор (4.36 кв.м), баня с тоалетна (3.86 кв.м.), складово помещение ( 0.81 кв.м.) и тераса/зелена част (27.95 кв.м) . Застроената площ по предварителен договор на апартамента е 55.44 кв.м., а общата площ е 61.46 кв.м, като към тях има и тераса/зелена част от 27.95 кв.м. Жилището се намира на партерен етаж ( С АКТ 14 и чл.181, вече може да се финансира и от банки 🙂 ) от пет етажна жилищна сграда. Апартаментът е вътрешен, осветен през целият ден и гледа към вътрешния двор.

Идеята на “Azurro Gardens“ e да осигури на своите собственици спокойствие, усещане за лукс и блясък в изключително тиха и спокойна среда!

  • Съвременен, модерен облик, приятна атмосфера за живот, уют и спокойствие;
  • Просторна градина в сърцето на комплекса;
  • Детски площадки и беседки;
  • Контрол за достъп и видео наблюдение;
  • Функционално вътрешно разпределение – добре обмислени вътрешни пространства без излишни загуби;
  • Максимално оптимизиран процент общи части, под 10%;
  • Енергийна ефективност;
  • Има опция за покупка на два гаража на цена от 18 000 евро;

В комплекса са проектирани шест жилищни сгради със съответно 5 жилищни етажа. Комплексът ще има общо 140 апартамента. За обекта са осигурени единични подземни гаражи.

Пред АКТ 15 и срок на завършване – лятото на 2023г.

Таксата за поддръжка на комплекса подлежи за обсъждане на общото събрание след завършване на сградите. Ще има допълнителна изолация на тавана на гаражите, което ще помогне за по-лесното отопление на апартамента и задържане на топлината. Възможни са и довършителни работи, по желание на клиента, които инвеститора ще осигури като работен процес.

С тези действия имате възможността при взимане на АКТ 16 апартаментът ви да бъде напълно готов за ползване. Не се колебайте, а ме потърсете за оглед!

Тел: 0889 902 677 – Антон Гинев или имейл: ginev@primoplus.bg


Особености:

Обазавеждане: Необзаведен
Други: асансьор, гараж, в строеж, за инвестиции

Антон Гинев

тел: 0889902677