Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение Овча Купел, София

Площ 180 m2

Година на строеж 1980

Строителство Тухла

Етаж -999

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна2

Тоалетни -


Продава Къща Овча Купел, София

Предлагаме за продажба къща с двор, разположена във вилната част на с. Мало Бучино на 25 минути с автомобил от центъра на София. Пътят до имота е проходим с лек автомобил, като в съседните къщи живущите са целогодишно пребиваващи.

 Сградата е тухлена, строена през 80-те години на миналия век. Имотът обхваща партерен етаж, два жилищни етажа, таванско помещение, както и двор от 1000 кв.м. Партерният етаж се състои от гараж с размер от 20кв.м., както и две мазета, застроени на площ от 44кв.м. На първия етаж, който е със застроена площ от 60кв. са разположени: стая, хол, столова с кухненски бокс, баня клозет и антре. На втория етаж, със застроена площ от 60кв. са разположени: стая, хол, столова с кухненски бокс, баня клозет и антре. Над втория етаж е разположено и таванско помещение.

Има ток и вода, както и септична яма.

 

Ма̀ло Бучино е село в Западна България. То се намира в район Овча купел на Столична общинаобласт София и е разположено на 748 м надморска височина на североизточните склонове на планината Люлин, като на около километър югозападно от селото се намира връх Петреви орници (1102 м). Разстоянието до центъра на съседния град Банкя е 3 км в северозападна посока, а до центъра/НДК/ на София – 13 км на изток. Югозападно от селото билото на Люлин се пресича от седловината Бучин проход, през която преминава автомагистрала „Люлин“, заобикаляща селото от север и запад. От отсрещната страна на седловината се намира село Големо Бучино. На север от Мало Бучино, непосредствено над съседното село Иваняне, е изграден микроязовир. В южната част на селото е обособена вилна зона, в която е разположен и имотът.

 

От селото започва еко-пътека „Алея на здравето“, която преминава през параклис „Вси Светии“ от там се продължава към Горнобански манастир „Свети Свети Кирил и Методий“ и хижа „Бонсови поляни“, след която следва края на пътеката спирка „в.з. Люлин“, на който спира автобусна линия 103 и ходи до „Овча Купел“ София. До селото има градски транспорт автобусна линия 56 от метро станция Вардар.

 

За допълнителна информация и огледи:

Георги Стефанов 0882025210 stefanov@primoplus.bg


Особености:

Състояние: За ремонт
Обазавеждане: Необзаведен

Георги Стефанов

тел: 0882025210