Вид оферта Продава

Тип имот 4-стаен

Местоположение Център, София

Площ 160 m2

Година на строеж 1945

Строителство -

Етаж 4 от 5

Спални 3

Бани -

Бани с тоалетна2

Тоалетни -


2 имота с 1 сделка на ,,Аксаков“ – зад Опашката на коня…

Продава 4-стаен Център, София

ДЕПОЗИРАН!!!

Превъзходен четиристаен апартамент на ул. ,,Аксаков“ зад Опашката на коня!

Основен имот – прекрасен 4-стаен апартамент на 4 етаж и допълнително самостоятелно ателие с второ полуниво на 5-ти тавански етаж – и двата имота ще ви усмихнат с гледките си…

Перфектна инвестиционна възможност в най-привлекателната част на столицата…

Част от представителна санирана сграда от 40-те години, на 4-ти етаж без асансьор, имотът , със застроена площ от 120кв.м., се състои се от входно преддверие, дневна, трапезария, кухня, спалня с очарователна южна тераса със страхотна гледка към вътрешен двор, втора спалня с изглед към ,,Аксаков“, баня, тоалетна, трето спално помещение, което е подходящо за офис/гардеробна. В това помещение има и стъпала, които водят до самостоятелното студио от 40кв.м. с баня с тоалетна, дневна, отделна кухня и емпоре, предвидено за спално помещение.

Студиото има самостоятелен вход с врата на 5-ти етаж, така че може да бъде използвано както като втори етаж на мезонет за ваше лично ползване, така и напълно самостоятелно от основния имот. (Прилагаме идеен проект за преустройство на ателието и премахване на стълбите към основния имот)

Високите тавани, светлината в този имот и просторните помещения спомагат за няколко варианта за преустройство в зависимост от предпочитанията ви.

За повече информация и огледи – Момчил Кръстев 0882 023 793 / krastev@primoplus.bg


Особености:

Състояние: За освежаване
Тип охрана: Входът се заключва
Екстериор: Саниран
Обазавеждане: Полуобзаведен
Други: преходен, мазе, склад в апартамента, таван

Момчил Кръстев

тел: 0882023793