Еп.126: Край с чуждите мечти и отлагането! Ето работеща система за определяне и изпълнение на цели. Гост: Николай Трифонов, GoalBuddy

Чудили ли сте се какво по-точно искате от живота? Дали това, за което мечтаете е вашата цел или е несъзнателно копирана от света около вас? Докога ще отлагате този проект, задача, желание? Спрете да пилеете потенциала си и да живеете чужд живот. Ето как.

Николай Трифонов е съавтор на книгата „4-те ключа за постигане на цели“. В еп.126 анализираме 4-стъпковия процес от постигане на заветните ни желания от мисъл в действителност. Николай споделя за 90-дневната им система, която гарантира ясна формулировка на важните цели, дава пътна карта за постигането им и ни мотивира, когато се обезверим или уморим. Чуйте кои са сферите на живота, които изискват вашето внимание и разберете как да определите най-важното за тях, защото животът е твърде кратък, за да го подаряваме на безличието и посредствеността.

 

Темите ни разговор:

  1. Какво са целите и поради каква причина са ни нужни?
  2. Възможен ли е щастлив, смислен и успешен живот без ясни цели?
  3. Как да си определим личните цели – хем реалистични, хем не твърде лесни? Как да определим кое е важно измежду стотиците опции?
  4. Каква е ролята на средата при постигане или провал на целите?
  5. Как да спрем да отлагаме и да се захванем с действие?
  6. Какво да правим, когато се чувстваме объркани, изгубени и обезверени?

 

✏️Очакваме вашите коментари!

 

✅ Абонирайте се за нашия YouTube канал: https://bit.ly/2QkjfCs
✅Слушайте ни в подкаст платформите:

✅ Станете член на групата ни във Фейсбук: https://bit.ly/2s6wdu2
✅ Вижте всички наши материали: https://bit.ly/2RwZImY
✅ Пишете с идеи за гости или обратна връзка: academy@primoplus.bg