PRIятелството прави силата – благодарствено парти на PRIMO

Клиенти превърнали се в истински PRIятели, приятели превърнали се в част от голямото семейство на PRIMO+, благодарим ви!

На 8 февруари 2018 г., в зала 42 на НДК, се състоя традиционното благодарствено парти на Агенция за недвижими имоти PRIMO+. За поредна година събрахме на едно място клиенти, партньори и приятели, за да им благодарим за гласуваното доверие и общите успехи.

Тазгодишното събитие премина под мотото “PRIятелството прави силата”, защото за осма поредна година бележим значителен ръст на броя на сключени сделки и успеваемостта на бранда PRIMO+.

Зад положителната тенденция стоят десетки доволни клиенти, благодарение на професионално обслужване. То би било невъзможно без усилията, труда, личното отношение и спазването на високи професионални стандарти от страна на нашите примо-консултанти. С отговорност може да заявим, че ВСЕКИ наш брокер е безкомпромисен професионалист, който е посланик на философията –  коректността и интересите на клиента са на първо място. Но дори сред най-добрите има отличници:

Дебют на годината, 2017 г., офис София – Мартин Ноев

Дебют на годината, 2017 г., офис Велико Търново –  Мирослава Костадинова

Развитие на годината – 2017 г. – Стела Михова

Най-качествено обслужване според Primo+ стандартите за 2017 г.- Николай Башев

Брокер на годината за 2017 г., офис Велико Търново – Ивайло Славов

Брокер на годината за 2017 г, отдел “Наеми”, офис София – Спас Спасов

Брокер на годината за 2017 г, отдел “Продажби”, офис София – Момчил Кръстев

Специална награда, ваучер за вечеря в ресторант по избор, на стойност 150 лева за клиент, който е дал най-много препоръки за други клиенти през 2017 г. – Георги Чешмеджиев

Брокерите на годината получиха сертификат, поименна купа и екскурзия в европейска столица. Останалите наградени си тръгнаха със сертификат и гравиран с името на брокера марков ролер.

Тазгодишното парти беше специално и заради появата на първото PRIMO+ бебе. Малката Белослава на нашата колежка Даниела Бояджиева проплака точно на 8 февруари 2018 г. Щастливото съвпадение е още един повод да вярваме, че ни очаква още по-успешна година, в която обещаваме да благодарим за гласуваното доверие и всяко ново PRIятелство!

Ако искате да станете част от разрастващото се семейството на PRIMO+, пишете ни.