Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

  • създаваш филтри за своите търсения
  • сравняваш имоти
  • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
  • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. “Отец Паисий” №15, ет. 1
Email: office@primoplus.bg
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. “България” № 2, ет. 2
Email: vt@primoplus.bg
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

 

Имоти и пандемия с Георги Янков

Имоти и пандемия с Георги Янков

Георги Янков е специалист със 17-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Той е съосновател на Imvestia, управляващ съдружник и мениджър в компанията за недвижими имоти Primo+. Георги е водещ на предаването “Следващото Ниво с Щелян и Георги”, което вече има над 130 излъчени епизода в повечето социални мрежи и подкаст платформи. Гостите във формата са едни от най-успелите Българи в своите сфери на дейност, а всеки епизод дава огромна стойност на всички зрители и слушатели. Съосновател на Primo+ Academy – водеща обучителна организация за търговци, брокери, мениджъри и собственици на агенции за недвижими имоти.

Георги беше гост на предаването “Събуди се” по Нова телевизия, за да поговори с Мартина Ганчева на тема имоти по време на пандемия. Във видеото ще намерите няколко анонса, както и практични съвети на тема недвижими имоти.

„Има разлика между интерес и реално сключени сделки, когато става въпрос за купуване на имот на село. Влизайки в дълбочина в идеята за живот на село, хората започнаха да забелязват някои липси. Все още този интерес не може да се превърне в реален бизнес, въпреки че някои хора направиха сделки”. Това заяви в студиото на „Събуди се” експертът по недвижими имоти Георги Янков.